Tungels

Uppfödning av svart och brun mellanpudel och vit och svart toy pudel
Mottagare av Svenska Pudelklubbens Förtjänsttecken 2015
Pudelns kärna: hjärta och hjärna

 

 

Jag har fått Svenska Pudelklubbens Förtjänsttecken 2015! Jag känner mig verkligen både väldigt glad och väldigt hedrad; att få vara en i den här illustra skaran av pudelentusiaster! Förtjänsttecknet delades ut första gången år 1967:

 "Förtjänsttecken kan tilldelas den som varit medlem i minst 10 år och gjort en utomordentligt god insats för klubben eller haft förtjänstfull uppfödning av pudel, dock skall insatsen ha varit något utöver det vanliga."

Motivationen:

"Stort grattis till Annika Tungel som i år får Svenska Pudelklubbens förtjänsttecken för sitt enorma engagemang och outtröttliga entusiasm som ordförande för Täby/Roslags sektionen under många år. Annika är en stor inspirationskälla och en flitigt anlitad kursledare, samt en mångårig, framgångsrik uppfödare av vår härliga ras."

 

Och nu när jag ändå är igång och skryter kan jag ju inte låta bli att visa min "bragwall" med prisrosetter här hemma. Alla rosetter har inte fått plats, så nu är det dags att rensa lite bland de gamla och sätta upp nya dammsamlare.

 

Copyright © Annika Tungel, Tungels Pudlar 2000
2016-02-18