Tungels Pudlar

Mottagare av Svenska Pudelklubbens Förtjänsttecken 2015
 

Hänt i Hundgården 68

En strictly-dog-blog, april - maj 2017


Före operationen

1 juni. Nu stänger vi ner bloggen tills vidare. Tack till er som läst och lämnat "feed back"!

11 maj. Hejochhå vilket bakslag vi fick - vintern har kommit tillbaka med minus fyra grader i natt och SNÖ. I mitten av maj.  Tulpanerna fryser i snön.

Får väl sätta broddar på kryckorna. Nej, husse får nog fortsätta att gå på hundpromenad, tills jag kan gå på två ben igen.

4 maj. Nu har äntligen vårvärmen kommit på riktigt, skönt att kunna sitta ute i trädgården och njuta med en bok. Och med kryckorna inom bekvämt räckhåll. Många hör av sig och söker pudelvalp så här års, och jag kan bara svara att vi för närvarande inte har några planer på en ny valpkull.

30 april. Idag är det pudelpromenad. Fast jag kan ju inte gå med, med mitt nyopererade knä och de två kryckorna. Tur att man har de bästa av vänner som hjälper till; idag kom Ann-Christin och hämtade Tessan så hon får gå med på månadens bästa äventyr, som hon tycker pudelpromenaden är!

Några av vovvarna har också fått ett bad, av Ann-Christin och av Yvonne. Här är det Yvonne som badar Julia. Tack för att ni finns, mina bästisar!

Glad Valborgsmäss! Själva ska vi sitta vid TV:n och dricka vin.

18 april. Tiden går fort när man har roligt. Fast just nu lusar tiden sig fram för matte, som mest ligger i soffan med sitt nyopererade knä och läser böcker (husse har hela ansvaret för vovvarnas promenader). Vovvarna tycker nog i hemlighet att det är ganska trevligt att ha en matte som stannar hemma i stället för att springa runt på en massa olika äventyr - då kan man ju ligga i soffan tillsammans hela dagarna. Mysigt men varmt tycker matte.

Påsken har varit kylig med minusgrader hela helgen och idag ligger snön vit på marken. Man borde köpa sig en tyrolerhatt...

 
 

Copyright © Annika Tungel, Tungels Pudlar 2000
2016-12-11